Jeg hedder Johnna og bor i Brylle. Her bor jeg sammen med Claus og vi har 3 voksne børn, som er flyttet hjemmefra.


Omsorg, tryghed og nærvær er 3 vigtige ord for mig.


Jeg mener, at det er godt for små børn at være i en lille gruppe, hvor det er den samme voksen, som modtager barnet om morgenen og afleverer om eftermiddagen. Det er vigtigt at skabe et trygt miljø, hvor der er rart at være. Børnene vil altid komme i første række, og de vil få en god og spændende hverdag, hvor de forskellige alderstrin bliver tilgodeset. Mit mål er at gøre dem parat til børnehave og deres videre færden ud i den store verden.


Jeg tager naturligt udgangspunkt i de 6 læreplans-temaer i hverdagen med børnene.


At arbejde med børn er min store passion, en passion der ikke slutter ved fyraften, men som fortsætter ind i mine fritidsinteresser. Jeg elsker håndbold og er træner i Bellinge, hvilket jeg har været siden jeg var 15 år. Jeg arbejder med børn fra 2 år og op til 8 år, og jeg kan bruge mange ting fra sporten til min hverdag og omvendt.


Jeg bor i et villakvarter med en indhegnet have og mit hjem er røgfrit. Jeg har været ansat som kommunal dagplejer i 23 år, men har nu frivilligt valgt at blive privat.


Jeg er godkendt til at passe 5 børn. I Brylle er vi 3 private børnepassere, vi går i legestue sammen i hallen  og vi arbejder sammen er div. arrangementer så som fastelavn, juletræsfest, skt hans osv.... Vi mødes også til fødselsdage.Kontakt mig gerne for et besøg.

Om mig